Yayınlanma Tarihi: 2021-02-11 22:02:22
Yerel esnafımızı desteklemek adına başlatılan “Dadaşlara Davet” kampanyasının 3. basın toplantısı Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Sn. Rasim Fırat, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Hakan Oral, 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Urkuç, Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Sn. Ömer Düzgün ve Basın mensuplarının katılımı ile yapılan toplantıda, mobilyadan poşet imalatına, züccaciyeden lokanta esnafına, marketçilerden hediyelik eşya satıcılarına, matbaacılardan unlu mamül imalat ve satıcılarına, süt ürünleri imalat ve satıcısından inşaat malzemesi satıcılarına tüm sektörün desteklenmeye ihtiyacı olduğu dile getirildi. Esnafımızın ve tüketicimizin bu değer zincirinde birbirlerini tercih etmesi gerektiğinin vurgulandığı toplantıda, “Dadaşlara Davet” çağrısı yenilendi.