Yayınlanma Tarihi: 2019-10-18 14:23:33

"Erzurum Gıda ve Yöresel Lezzetler Fuarı ve Yörex Doğu Anadolu Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi" Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde açıldı. Ülkemizin değişik illerinden 60'a yakın firmanın katılım sağladığı fuarın açılışına Erzurum Valimiz Sayın Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Sayın Hakan Ülken, Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Hakan Oral, ile çok sayıda STK temsilcisi katıldı. Fuar alanında ETB ve Erzurum Ticaret Borsası Hayvancılığı Geliştirme A.Ş' nin standını ziyaret eden, Erzurum Valisi Sayın Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen ile TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hakan Ülken'e Süt ikram edildi. Fuar'ın öğlenden sonraki bölümünde ise Yörex Doğu Anadolu Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi gerçekleştirildi.