Yerel Candır Kampanyamızın İlk Basın Toplantısı

Yayınlanma Tarihi: 2020-12-08 14:37:09
Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Hakan Oral tarafından başlatılan, yerel esnafımızı destekleme adı altında “Dadaşlara Davet” kampanyasının basın tanıtımı Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sn. Rasim Fırat ve 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Murat Urkuç’un katılımıyla Erzurum Ticaret Borsasında gerçekleştirildi. Yapılan toplantıda Başkanlar, mobilyadan poşet imalatına, züccaciyeden lokanta esnafına, marketçilerden hediyelik eşya satıcılarına, matbaacılardan unlu mamül imalat ve satıcılarına, süt ürünleri imalat ve satıcısından inşaat malzemesi satıcılarına tüm sektörün desteklenmeye ihtiyacı olduğunu dile getirerek, hem esnafımızın hem tüketicimizin bu değer zincirinde birbirini tercih etmesi gerektiği mesajı verdi.
Başkanlar ayrıca, Kamu Kurum Kuruluşları başta olmak üzere vatandaşlarımızın esnafa olan ödemelerini zamanında yapması yönünde destek istediler.
Şehrimizin ele ele vererek bu zorlu günleri birlikte atlatacağına vurgu yapan Başkanımız Sn. Hakan Oral, değerli basınımızın da desteklerini talep etti.