www.erzurumcarsipazar.com ; Şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.

Yayınlanma Tarihi: 2022-03-31 16:27:03

Büyük bir projeyi daha şehrimize kazandırdık.

Projesi Borsamız tarafından gerçekleştirilen, sektör ayrımı olmadan, şehrimizin üreticisi, perakendecisi ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren tüm esnafımızın, ürettikleri ürünlerini ve hizmetlerini ulusal alanda pazarlayabileceği www.erzurumcarsipazar.com ortak pazar platformunun açılışını Valimiz Sn. Okay Memiş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sn. Zafer Aynalı, KUDAKA Genel Sekreteri Sn. Oktay Güven, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sn. Bülent Çakmak, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sn. Hüseyin Özer, Yakutiye Belediye Başkan Vekili Sn. Hanifi İspirli, Aziziye Belediye Başkan Vekili Sn. Ömer Faruk Töremen, Tarım Orman İl Müdürü Osman Akar, Kültür ve Turizm İl Müdürü Sn. Cemal Almaz, 1. OSB Başkanı Sn. Murat Urkuç, TOBB Bölge Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sn. Feride Eda Çalıkuşu, TOBB Erzurum Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sn. Haktan Ömeroğlu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyet Başkanı Sn. Feridun Fazıl Özsoy, Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği Başkanı Sn. Yusuf Çizmelioğlu, Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odasını temsilen Hancı ve Besiciler Odası Başkanı Sn. Sebahattin Bingöl, Kamu Kurum Kuruluş Yöneticileri, Kadın Kooperatifi, firma temsilcileri ve basınımızın katılımı ile gerçekleştirdik. Tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum. Projemiz bünyesinde emek veren her çalışanımız ve paydaşımıza özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Şehrimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.

🛒www.erzurumcarsipazar.com, yayında…